Inlägg

Inlägg som tubi har skrivit i forumet
Av tubi

Cox 500/50

Av tubi
Skrivet av dagas:

Någon som minns Gtek?

Hade nästan glömt. Köpte en hel del udda kylarlösningar från dem, och så mouse skatez såklart.

Av tubi

Beställde ett Diamond Viper 330 för 2000kr i min lokala datoraffär. När det väl kom tre månader senare hade Voodoo2 just lanserats, så det blev ett sånt också för 3000kr. Kändes som väldigt mycket pengar ~1997.

Av tubi

Äter i princip alla måltider framför datorn sedan jag började jobba hemifrån för 14 månader sedan p.g.a. Covid-19. Har löst det genom att bli storkonsument av hushållspapper och torkar fingrarna flitigt mellan knapptrycken. Har också två uppsättningar tangentbord och mus inkopplade genom kvm switch som jag växlar mellan beroende på aktivitet. Billig Dell t-bord/mus för jobb och lite dyrare Razer för gejming.

Av tubi
Skrivet av loefet:

Lätt mitt ASUS GeForce 4 Ti 4400 med en Zalman’s ZM80A-HP monterad på.

Otroligt grymt kort som höll länge.

Håller med! Mycket överklockningsvänligt också. Skrämde upp mitt i 400MHz (50%) med egendesignad kylare.

Av tubi
Skrivet av anon265228:

Bor i USA och använder nästan enbart Amazon. Gratis och snabb frakt plus överlägsen hantering av kunder är största anledningarna. Har dock slutat beställa dator delar med dem då det alltid varit lite stökigt.

Samma här, köper i princip allt från mat till teknikprylar pa Amazon. Gratis 2 dagars leverans direkt till dörren och gratis att skicka tillbaka. Amazon har varit oumbärligt här i Kalifornien genom Covid-19 pandemin. Om det blir lika fördelaktigt i Sverige så kanske jag kan flytta tillbaka om Trump vinner valet.

Av tubi
Skrivet av Chris_Kadaver:

Ohfan. Då ska mitt R9 290X få sträcka lite på benen.

Haha, samma här!

Skickades från m.sweclockers.com

Av tubi
Skrivet av anon52343:

Om vi bortser från sjuka huspriser om man vill bo nära LA, hur är prisnivån generellt i svenska mått mätt?

Låter rätt tragiskt.

Du kan kolla in huspriser på
https://www.zillow.com

Skickades från m.sweclockers.com

Av tubi

Har bott i Kalifornien sedan 2011 och har inga planer på att flytta hem till Svea. Enda nackdelen med att bo hör är att Sweclockers sidan är ofta nere för underhåll de timmar jag har tid att logga in.

Skickades från m.sweclockers.com

Av tubi

Den har ska du kopa
Zotac Magnus

Av tubi
Skrivet av Cheewie:

Är det ngn som vet om det finns nån bra NAS som går ner/upp i/ur strömsparläge? Jag vill helst inte ha diskarna snurrande 24/7.

Alla Synology NASar har den funktionen och skulle gissa pa att den flesta andra fabrikat har den funktionen ocksa.

Av tubi
Skrivet av Orici:

Får också runt 90MB/s vid skrivning med min ds415+ som har 16TB i RAID5

Jag får 25Mb/s med min 207+

Av tubi
Skrivet av twonkey:

Rätta mig om jag har fel men 50öre/MB är väl samma sak som 512:-/GB?

Eller 1000:- kanske

Av tubi
Skrivet av Lindhe:

Både DDR3 OCH 4?? Intressant att det går.

Skickades från m.sweclockers.com

Antagligen inte samtidigt!

Av tubi

Skaffa ett usb-ljudkort så löser det sig. Jag hade samma problem med BC2 och BF3 när jag körde med det interna ljudkortet.

Av tubi
Skrivet av anon127948:

Helt sant. Missade det helt (kollade på 13,3). Tja en av 2 i 16:10 är riktigt bra för att vara dagens läge. Nu vill jag se sådan pixeltäthet fast i 24" (och jag skiter fullständigt i att det blir segt att spela i den upplösningen går att köra lägre för spel).

Vi vet ju alla hur bra det ser ut när man skalar ner upplösningen.

Av tubi

Jag har haft exakt samma problem som du och jag löste det genom att avaktivera det inbyggda realtek ljudkortet i systemhanteraren. Nu funkar bf3 och även bc2 bra utan blåskärmar. Det enda problemet är att jag inte har något ljud. Funderar på att köpa ett externt usb-ljudkort eller kanske ett internt soundblaster.
Om du också använder internt ljudkort så är det ju enkelt att pröva samma sak.

Av tubi

Jag flyttade till staterna för ett tag sedan och jag gick i samma tankar som du. Det slutade med att jag tog med mig cpu, minne, gfx, hd, mus och nas'en. De kollade på mig lite konstigt vid säkerhetskontrollen och jag fick plocka upp alla delarna vid ett flertal tillfällen, men det funkade bra. Sedan köpte jag nytt chassi etc, så jag kunde koppla ihop datorn igen. Överlag så är elektronik ca 25% billigare här. Ibland även billigare då dollarkursen har varit låg de senaste ½-året. Jag kan rekommendera att beställa från www.newegg.com. Lycka till med flytten.

Av tubi

Gnisslet är väldigt lätt at bli av med med hjälp av en skruvmejsel och en liten fil.

Av tubi
Skrivet av Dr.Mabuse:

Relativt ofta. Jag är en meter och sjuttiofem centimeter och väger nittio kilo och säker på att man gör sig förstådd om man säger öka volt eller spänning.

Your Calculated BMI is: 29.4