Problem med windows 8 efter kloning av HDD till SDD

Permalänk

Problem med windows 8 efter kloning av HDD till SDD

Hej,
Jag satte i en Samsung SSD EVO 840-Series 250GB i min MSI GE40-2OC, med förinstallerat windows 8 på. Innan så klonade jag min HDD till SSDn m.h.a. Samsung Migration (som följde med SSDn). Jag bytte för övrigt ut cd-läsaren till SSDn.

Sedan fungerade datorn som vanligt, SSDn syntes i "den här datorn" och den var klonad. Jag ändrade i BIOS så att SSDn skulle bootas, windows-symbolen syntes på SSDn (H: ) i den här datorn. Då formaterade jag min gamla disk och klickade förbi en varningsruta där det stod typ "filer används, vill du fortsätta ändå?". Sedan när jag startade om datorn så blir skärmen helt svart efter att man blivit inloggad i windows och jag kan inte göra någonting.

När jag försöker med "Refresh your PC" står det "The drive where Windows is installed is locked. Unlock the drive and try again."
Och när jag försöker med "Reset your PC" står det "Unable to reset your PC. A required drive partition is missing."

Jag har tänkt att jag kanske måste installera om Windows, men jag hittar inte serienyckeln, inte på undersidan av datorn, inte i command prompt, det är tomt under serial number där..

Är det någon som har något tips på hur jag ska hantera detta?

Visa signatur

[Fractal Design Define R3] - [Corsair HX 650W 80+Bronze] - [MSI Z77A-G43] - [Intel Core i5 3570K@3.4GHz] - [Cooler Master Hyper 212 EVO] - [Gigabyte GTX 670 Windforce OC] - [4x4GB Corsair Vengeance 1600MHz] - [Corsair Force 3 SSD 120GB] - [2TB WD Green]