Inlägg

Inlägg som vinylens har skrivit i forumet
Av vinylens
Skrivet av darrenj:

Och jag som sålde bort mina 5800x3D komponenter innan påsklovet, som en tölp!

Du gjorde som många när dom skulle köpa RTX 3080 dom sålde sina grafikkort innan dom fick något sedan fick många vänta länge på sitt kort.

Av vinylens
Skrivet av DaBone:

Kanske bara jag som fått för mig, men AMS skriver väl ofta negativa artiklar om elbilar och då framför allt om Tesla, så fort möjlighet ges?

Får tyvärr hålla med dig om det.

Av vinylens

Det finns en tråd redan om Riskokare finns mycket tips i den

#17056461

Av vinylens
Skrivet av Sveklockarn:

Det är öppet för alla att lägga till en hundring för att få spela fyra dagar tidigare, vilket inte kommer göra någon som helst skillnad för någonting i spelet. Jag har tagit semester vid releasen, är det orättvist också? Tänk vad mycket mer jag kommer hinna spela i jämförelse med folk som måste gå till jobbet.

Nej Då måste jag tävla mot dig, jag med kommer ha semester när det släpps.
Kommer inte rusha fram i spelet utan kommer vilja se alla videos som dom gjort har sett dom flesta för akt 1 men lär ju vara några akter till att titta på.

Av vinylens

Då är dom 40 laddarna från Tesla öppna men dom har bara öppnat upp dom för tesla vad jag kan se.

Av vinylens
Av vinylens
Skrivet av Lagerlöf:

Nej det var ju inte min logik.

Helt sjukt hur ni alla orkar försvara Blizzards äckliga taktiker för att dra ut så mycket pengar som möjligt ur sina spelare
Snart kommer vi betala extra för att få spela på helger, för att få lägre ping mot servern, ja det är bara spinna vidare på dessa galenskaper. Ni verkar ju tycka det är fantastiskt att bli lurade

Ge mig ett bra argument med fördelen att vissa ska få börja spela tidigare mot mer pengar. På vilket sätt är det en positiv utveckling i branschen för oss spelare?

Var går gränsen? 4 dagar, 200 kr. 1 månad, 500 kr? 1 år, 1000 kr?

Problemet är dom var inte först med att göra så och inte sista bolag att göra så heller så du får anklaga alla spelbolag för att göra samma sak.
Dom är fortfarande ett företag som vill tjäna pengar.
Även butiker för på detta sett.

Av vinylens
Skrivet av Lagerlöf:

Varför är det bra?

Ska man inte få 200 kr rabatt om man väntar 4 dagar extra efter release också då?

Med din logic borde man få betalt för att installera spelet efter 2 veckor.

Av vinylens
Skrivet av Lagerlöf:

Spel har väl aldrig kostat 399?

Men 499 och 599 är vettigt. De slutade skeppa skivor över hela världen och priserna går då upp. Samtidigt tjänar de miljarder och skyller på att priserna varit "detsamma för evigt".

För mig är det bara en principsak, vägrar betala dessa nya ockerpriser

Jag gav 399:- för D3 men det var en fysisk kopia som gick och köpa i många butiker.

Av vinylens

Tyvärr kommer nog alla spel hamna runt 700 och upp åt att spel idag skulle kosta 399:- som för 10 år sedan funkar nog inte.
Sedan vet jag många spel som är full pris och har Battle pass så det är heller inte ovanligt.

Allt handlar om vad man själv tycker det är värt att lägga för pengar på spelet.
Själv köpte jag den dyra för jag tyckte det var för liten skillnad imellan.
Med dom timmar jag lagt ner 2 helger i rad så kommer spelet vara värt dom pengarna.

Av vinylens
Av vinylens
Skrivet av Aeig:

"Brutalt bra" är ändå att ta i?

Det är bra, det har absolut potential, men det känns ganska mellanmjölk just nu. Jag sitter och spelar, men jag blir inte exalterad, det är ganska "meh" och allt har gjorts förut i något annat spel.

Jag hade gärna sett att de tar tillbaka overlay kartan så man slipper trycka på M konstant för att se vart man är, sen vore ett singelplayer läge ganska trevligt för att slippa andra spelare.

Är kluven när det gäller level scaling av mobs, samtidigt som det är bra då content aldrig blir värdelöst så känner jag inte heller att min karaktär blir riktigt kraftfull. Det är kul att åka tillbaka till gamla områden eller bossar och döda allt på ett slag, skapar en känsla av styrka.

Vi får väl se, jag håller tummarna för det men i nuläget hade jag inte köpt det för fullpris.

Mvh

Vad är det som kan göras nytt som inte har gjorts i ett spel innan?
Känns som man gjort det som kan göras är fortfarande ett hack and slash spel.

Skrivet av Billy Joe Bob:

Ja dessa punkter håller jag hyffsat med om, framförallt single player läge. Det är helt hål i huvudet att exkludera det, men jag förstår deras tankesätt kring det tyvärr.
Men Blizzard är precis som Apple: det har gjorts förut ja, men de förfinar och perfekterar det till den grad att det till slut är den produkten alla dregglar över.
Precis som i Diablo 2 Resurrected och Diablo 3 kommer jag nog trycka in tusentals timmar i detta.
Lirade druid i öppna betan denna helg och det var fruktansvärt kul. Riktigt kul dynamik mellan melee och spellcasting.
Natt och dag jämfört med hur det var i stängda betan också, som tur är.

Håller med om att mycket skiljer mot den stängda betan man spelade i november inte riktigt samma spel på många punkter.

Av vinylens
Skrivet av DBHErazor:

Samma problem här, helt ny burk, 4080, 7900x, 32gb RAM. Spelet stendör när man försöker skapa gubbe eller ladda in i världen. Aja, får la vänta till efter release o se om det blir bättre.

Av installera HD grafiken och testa igen fick gör det på min sons dator sedan verka det funk nu har han bara ett RTX3080 men efter ha gjort det och dragit ner grafiken lite så funkar spelet.

Av vinylens

Lyckades få upp min Necro till level 8 sedan vart jag kickad från spelet och nu får jag eror 316719 när jag försöker starta ett spel

Av vinylens

Har 48min kö just nu

Av vinylens
Av vinylens
Skrivet av Freezelag:

Lång tråd detta, någon som postat tider för World Boss i öppna betan till helgen? Gärna då svenska tider, är kass på att översätta tids zoner. Vill bara dubbelkolla men visst börjar det på fredag kl 17? Givetvis med diverse köer/krascher till en början då

Den börjar 17:00 var lite försening för helgen med 2-3 min men sedan vart det lite köer med.
Svenska tider stod 2 inlägg över ditt inlägg sedan vet jag inte om dom räknat in sommartiden på söndagens tider som är väldigt tidigt på morgonen.

Av vinylens
Skrivet av Pamudas:

Om inget har förändrats sen stängda betan så är det att springa/ta sig till rätt dungeon som gäller. Du väljer dock vilken du vill köra, aktiverar "runan" som du har i ditt förråd och går in i din dungeon. Så du kan ha flera för samma dungeon i ditt förråd och köra samma om och om igen (förutsatt att du nu har fler för samma dungeon)

Var inga runor för att gå in i några Dungeons bara att kliva in i dom.

Av vinylens
Skrivet av ChrisMANEY:

Hej, var ganska missnöjd med D4-betan. Gjorde en refund i helgen men har fortfarande inte fått pengarna. Det står 3-10 dagar men känns ändå väldigt långt.
När jag gjorde en refund på steam på ett spel jag köpte på en söndag fick jag tillbaka pengarna samma dag. Varför kan det vara så olika?

Om du går in i en vanlig butik när du ångrat ett köp kan det med ta upp till 7 arbetsdagar.

Vad var fel med D4 betan då?

Av vinylens
Skrivet av Beijing:

Spelet var riktigt kul och jag ser verkligen fram emot att testa druid och necromancer i helgen. Tror jag kommer uppgradera min standard edition till deluxe edition så man får spela 4 dagar innan release.

Jag köpte den dyraste versionen direkt om jag får ut lika många timmar som jag fått med D2 och D3 så räknar vi ören på antal timmar som jag lagt på dom spelen. Första Diablo har jag inte lika många timmar på men några hundra timmar finns det där med.