Inlägg

Inlägg som Kiirozu har skrivit i forumet
Av Kiirozu

Att de inte uppgraderar sensorn kan inte ses på något annat sätt än som ett misslyckande och att de inte hänger med konkurrenterna..

Av Kiirozu
Skrivet av Pe4r:

Vad har ni för tips och råd om detta och att kunna tjäna pengar på det?

Ett starkt tips om du är man, könskorrigering.
Kaching.

Om du måste fråga vad du bör göra för att tjäna pengar via streaming och du är man, så är du nog fel ute från första början.

Av Kiirozu

Det här kan vara svårt och beror på vilka krav man har på kvalitén. Vissa personer säger att det är bra kvalité när man själv vill skjuta sig i skallen för att det ser så dåligt ut.

Jag kör just nu 720p 60fps i 5750 bitrate. Ser dugligt ut. Beror mycket på vilka spel du spelar.
Spel med mycket detaljer och många rörelser ser mer pixligt ut än spel som t ex League of Legends.

Av Kiirozu

Kollar inte så mycket på andra streamers då de flesta är totalt ointressanta och gör en omotiverad till att spela. Det jag söker efter är entusiasm för gameplay i det aktuella spelet, det ska vara mycket känslor och flame som pushar en frammåt. Skills är inte primärt det jag letar efter.

Gillar t ex loltyler1 och DrDisRespect även om de ofta spelar spel som för mig är helt ointressanta.

Av Kiirozu

.. så det går alltså inte att välja boot override i UEFI/BIOS och då välja USB-minnet som windows 10 finns på?

Av Kiirozu
Skrivet av Ejdern:

Har också funderat på att byta upp mig har ett 980 gtx msi. Men vad tror ni skall man köra dubbla eller byta till något senare?

Lär vara mest värt att gå upp till ett 1080 ti, kostar dock en hel del.. Köpte mitt 980 för nästan halva priset av ett 1080 ti så det känns ju lite sådär att vilja uppgradera. Kan du så vänta på nästa generation istället.

Av Kiirozu

Om det laggar i ordets rätta bemärkelse så är din anslutning för dålig för den bitrate du streamar i. Sänk bitraten. Vad har du för internetanslutning samt hastighet?

Av Kiirozu

Det integrerade ljudchippet i P8P67 suger pung för att uttrycka sig milt. Gör dig själv en tjänst och köp ett vettigt externt alternativ.

Som hörlur kan jag rekommendera Beyerdynamic DT 770 Pro. Går det bra med öppna lurar är Philips Fidelio X2 mycket trevliga.

Av Kiirozu
Skrivet av shann:

@SGHaz: Okej, det jag är rädd för. Känns surt att behöva betala en windows license till bara för detta.

Om du har en OEM-licens så behöver du bara installera rätt version av Windows 10 för att det ska fungera igen. Du ska inte behöva ange nyckel eller liknande heller.

Av Kiirozu

Creative Aurvana Live!

Väldigt bra för sitt pris, finns ingen annan hörlur jag skulle ha köpt i denna prisklass. Har själv en specifikt för musiklyssnande via mobilen.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=214635

Av Kiirozu

Jag är inte förvånad. Har länge kört gratisvarianten och förvånats över hur folk kan betala för det här. Finns ingenting i gratisvarianten som får mig att tänka över om att jag kanske borde betala istället.
Det är buggigt, det är usel kvalité på merparten av låtarna. Vissa låter bra andra låter skit. Vissa låtar har högre volym än andra och liknande.

Kom inte och säg att "ja men om du betalar så låter det ju bra!", jag tror dig inte och Spotify försöker inte sälja den produkten till mig heller. De försöker locka mig med musik som har usel kvalité i ett buggat UI.

Av Kiirozu
Skrivet av knge:

Gå till inställningar > Spel och sedan till vänster har du Spelläge. Är tyvärr påkopplat per default numera men ska väl inte vara aktivt (tror jag) förrän man startar Spelfältet.

Jag vet mycket väl vad det är för något. Det var mer menat som satir och ironi. Ingen vettig människa använder skiten.

Av Kiirozu

"which allows your games to use the full processing power of your device as if it was an Xbox game console", tror att jag spydde litegrann när jag läste det.

Game mode, vafan är det? Ingenting som man använder i alla fall.

Av Kiirozu
Skrivet av Laccy:

Jag antog att det var så!
Jag köpte också G29 för 1900 (på Black Friday förra året). Har inte köpt växelspaken än dock. Funderar på om det är värt att köpa den för ca 350kr från Amazon just nu...

Om det är den tillhörande växelspaken till G29 som det talas om så är den väldigt plastig och ger låg kvalitetskänsla. Den gör sitt jobb men inte mycket mer. Hade köpt en bättre, t ex Thrustmaster TH8A.

Av Kiirozu
Skrivet av REWplayFF:

Började från scratch i multiplayer. Ställde in ratt, pedaler etc. Fick en körning 200-300 meter. "Försenad"

Sen fanns inga jobb som frilansare. Vilket man börjar som. Fick garaget men ingen egen lastbil. Väntade och väntade på kneg. Sen blev jag kickad från servern pga AFK. Vilken skitpannkaka...

Det buggar alltid i MP om du kör första jobbet där. Du måste resetta ekonomin i spelet (googla "reset economy ets2").
Det bästa är om du kör SP tills du har en egen lastbil. Det är även bra om du kör en profil för singleplayer och en annan för multiplayer.

Av Kiirozu
Skrivet av REWplayFF:

Tjena swetruckers

Tänkte testa på det sociala experimentet multiplayer. Sett en del koas på tuben. Nu till problemet. Efter jag skaffat konto, laddat ned och installerat. Startar upp truckers mp och ska logga in. Kan inte skriva "@" som krävs för skriva in min e-mejl. Kan skriva tills jag trycker in "alt gr". Måste sen klicka ur e-mejl-fältet och markera det på nytt för kunna skriva. Kan skriva "@" annars men inte i inloggningsfältet till multiplayer.

Gjorde ett test. Skrev "abcabc" i e-melj-fältet - funkade
Skrev "abc" tryckte bara "alt gr" och försökte skriva "abc" igen. Inga nya bokstäver uppenbara sig. Vet att det är buggigt men känner någon igen det här? Skulle vara kul att testa på när ratt och pedaler är på plats.

Låter helt sinnessjukt när jag läser igenom mitt problem innan jag trycker "Skicka inlägg"

Mvh REWplayFF

Det där problemet har funnits hur länge som helst. Skriv din e-post någon annanstans och kopiera in det bara istället. Tydligen är det ett oerhört svårt problem att lösa för TruckersMP devsen...

Av Kiirozu

1. Budget?

Jag har testat de gamla vanliga Siberia och kunde snabbt konstatera att de är ren skit. Ljudkvalité så att man börjar gråta om man vet vad man missar. Byggkvalité likaså.

Jag både spelar och lyssnar mycket på musik. Har testat en massa olika headsets genom tiderna och kan konstatera att det enbart är värt att köpa vanliga hörlurar och sen en separat mikrofon till den.

Kör du på trådlöst så begränsar du även kvalitén på ljudet, men är inte ljudkvalité prio ett så är det inget hinder.

Kommer nu senast från Kingston Cloud Revolver, bra ljud men relativt kass mikrofon som inte går att flytta undan utan att ta bort den helt. Kommer att köra på Beyerdynamic DT 770 Pro + modmic (alt. usb-mikrofon).

Av Kiirozu
Skrivet av Aldric T:

Euro Truck Simulator 2. Blir inte mer terapeutiskt än så.

Kör inte MP bara.. stöter du inte på idioter ska du bli förvånad! Sen är AI:n dum i huvudet med så det hjälper inte heller..

Av Kiirozu

Warhammer Online.

TACK EA.........

Av Kiirozu

The Mummy (2017) - 1/10 - Ren skit, poänglös, summerat känner jag såhär: "Hej, vi har gjort en film där det ska hända mycket för vi orkar inte vänta på en bra story". Tom Cruise är ett skämt.

Shin Godzilla (2016) - 3/10 - Jag kan inte japanska och hade inte tillgång till engelsk sub så förstod aldrig vad de sa, handlade mycket om människor i kostym som hade möte. Monstren kan summeras med: WTF.

Alien: Covenant (2017) - 6/10 - Om man har sett de tidigare så är detta är skön spin på storyn. Som vanligt med nya filmer skulle man vilja se mer detaljer i storyn.

King Arthur: Legend of the Sword (2017) - 5/10 - Filmen som verkar handla mer om coola specialeffekter än om en bra story. Medioker med vissa scener som är riktigt bra.