Inlägg

Inlägg som BengN har skrivit i forumet
Av BengN

p5q Ljudproblem kolla hit!

Hej har köpt en ny dator, p5q se heter moderkortet, allt funkar skitfint, förutom ljudet det är lågt har höjt allt som man kan, men det är som man har halv volym, sitter i hörlurar så det är så sjukt störande. någon som vet vad felet kan vara?

MVH Bengn.

Av BengN

Point of view 6800 gs pci-e 256 MB

Tänkte köpa en ny dator, och funderar på ett
Point of view 6800 gs pci-e 256 MB
Hur bra är det? och vad kan man gämföra det med?
Tack på förhand

Av BengN

Hårdisken försvinner.

Ja som Topic lyder, jag har en 120 gb tre st 200gb och en 250 gb och när jag kopplade in min nya 200 gb så försvinner min andra hdd, bara en av mina hårdiskar! och om man startar om datorn så ploppar den upp igen ibland. hel mysko tänkte om det var för att jag har fö klent nätagg, har en 440w! men isåfall läre nån annan disk försvinna ibland med? någon som vet? tack på förhand!

Av BengN

Hyundai gör bra spelskärmar mm, http://www.webhallen.com/prod.php?id=34724 är en jävligt bra skärm har 2 kompisar som köpte sånna och dom är super nöjda, den skulla jag köpa iaf.

Av BengN

När jag skulla formatera C: så buggade det och stod att min C: var på 189gb, fasst den ligger på 112gb:O så jag tänkte det är nog partion C: fasst det buggar så jag formaterar! när jag kommer in har jag hela partionc kvar fasst windows på min 200gb! haha fina ryck man fick då! 200 gb film åt helvete! klantigt jag vet!

Av BengN

okej, tack men formaterade och stoppa nyss i ett gf2 kort, nu hakar den upp sig, kan inte komma in normalt i windows men i felskäkert läge kommer jag, :S:S

Av BengN

Integrerat grafikkort fel!

Hejsan, har formaterat datorn till grannen, och jag la in xp, Vet ej vad det är för modekort, men det är en p4 2,4 iaf prollen! sedan så när jag la in drivarna märker jag att det är drivare för Win98, win 2k! så när jag laggt in graffe drivarna så hänger sig datorn och det blir flera olika färger! så bara att starta om, sedan så hänger den sig regelbundet så!, vad kan det vara? det måste vara graffe drivarna va?, det är ett Integrerat grafikkort! vet ej vad modekortet heter eller märke som sagt! går inte det att se i nått program? tack på förhand! Emil