Asus 9600XT. Problem som vanligt!

Permalänk

Jasså? jo jag har en amd athlon 1,4....

/Christopher

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Christ0pher
Jasså? jo jag har en amd athlon 1,4....

/Christopher

Du är jätterolig!

Gå och häng i #SK @ Quakenet och vänta på att heaton ska svara så att du kan skryta för dina kompisar att han har citerat ditt namn.!

Permalänk

Va? Citerat namn? Vadå? Hetaon -cs? vadå? Eh...?

/Christopher

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Larsioni
Jag har ett Asus a7n8x - Deluxe kort och ett Hercules Radeon 9800 pro. har inga som helst problem. Kanske så har du en något för klen processor ? en Amd 1700 + är antagligen något i klenaste laget. Det är förvisso inte helt omöjligt att jag nu är ute och cyklar, men detta är något jag läst. Alltså att dessa värsting grafikkort kräver en hel del av cpu´n för att fungera klockrent.

Du är _helt_ ute och cyklar.

taufik:
Är du avundsjuk eller, varför hakar du upp dig?
killen vet ju inte vem heaton är, jag råkar tyvärr göra det, men du får ett utbrott för att han har samma nick som honom?
Christopher är ju ett rätt vanligt namn men det kanske inte du visste?

Jag tror att erat problem har att göra med gammla drivrutiner som ligger och spökar, kanske är simpel lösning vad vet jag. Tråkigt när man får trubbel som inte går att lösa.

Permalänk

Jag heter Christopher och nicket Christ0pher -med nolla, är det aldrig ngn som har så därför använder jag det alltid... Enklast o komma ihåg för mig och så trivs jag med nicket. Jag har inte nicket för att "HeatoN" har det... Jag visste inte ens om att han hade det.. Det finns nog fler i världen som heter Christopher -inte bara han... Jag tycker ditt inlägg var av det mest patetiska jag sett här på sweclockers.

/Christopher