Inlägg

Inlägg som demon_speed har skrivit i forumet
Av demon_speed

Observera detta med >

http://i.imgur.com/qw60p.jpg

Av demon_speed

Är de denna du har > http://eu.msi.com/product/vga/N480GTX-HydroGen.html ? Varför har du inte installerat något operativsystem? Kanske är därför som du inte får nån bild eftersom den inte kan boota från disken med initiella drivrutiner?

Av demon_speed

Hmm ja det är ju så att GTX 480 (enligt specifikationer) kräver minst 600w nätagg, så 550w vet jag inte.. Men jag tror inte de ska va sån fara för en kort tid om du kör helt oklockat o sen har de svalt i datorn ;).

Av demon_speed
Skrivet av g0v90:

Hej! Efter att ha läst lite diskussioner om vilket antivirus som "regerar" i dagsläget har jag bestämt mig för att släppa taget om NOD32. Istället har jag bestämt mig för att välja något av Kaspersky's alternativ, Internet Security eller Antivirus. Jag har dock inte en blekaste aning om vilket man ska välja. Är det så att Internet Security endast skyddar om man är inne på internet och ingenting på datorn, eller hur ligger det till? Skyddar "Antivirus" ingenting på internet?

Vilket har ni/rekommenderar ni mig att använda mig utav?

Eset Smart Security är det bästa man kan ha, kolla jämförelsen > http://www.eset.com/home/whyeset/compare/ :). Har prövat flera antivirus genom åren men inget är så pass bra som Eset!

Av demon_speed
Skrivet av jimmyboy79:

hej undrar lite om amd och dess nya sockel fx och fm1
vad ska man välja har ingen jätte budjet och har alla kompenenter förutom
moderkort cpu och minne. är inget jätte kräsen med att kunna maxa spelen det jag spelar är cod
tack på förhand

Skulle jag välja FM sockeln så skulle jag välja den nya FM2 istället för 1:an isåfall, ex. > http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A85X%20Extreme6/ :).
Vill du ha FX så kör på 8120 eller vänta på 8350 som kommer komma snart (eller finns i amerika redan) om man har bråttom.

Av demon_speed

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1293020&o=inkfrakt .Inget fel på 1866mhz minnen, behöver inte betyda man kör stenhårt på den frekvensen men en så där 1600 på dom så att de ändå finns lite "runway" potensial ;).

Av demon_speed
Skrivet av robbankentor:

Hej

Jag har kört CF med 2x5870 men har nu bytt till 7970. Är AMD Catalyst Application Profiles något jag forfarande behöver?

Blev fel kan någon flytta till Radeon

Du kan spara profilerna men sedan ändra de inställningar som du hade för CF som du inte mer behöver och skriva över profilen i fråga ;). Annars kan du ju alltid skapa nya profiler om du behöver :).

Av demon_speed
Skrivet av avm:

Har inte testat att rensa CMOS? Någonting jag bör göra?

Bara en idé ;). Pröva trycka på ja-du-vet-vilken-knapp på moderkortet UTAN grafikkortet ipluggat och utan strömmen påslagen sen starta datorn utan grafikkortet o låt den initiera och boota upp till du antar att den är inne i windows, sen stäng av o plugga i kortet igen o sen ja du vet va jag menar ;)!

Av demon_speed
Skrivet av dales:

Inte för att vara sån, men det finns (har iofs inte kollat) MINST 100 av dessa trådar i forumet.
Kunde vara ide att kolla in dessa innan man skapar en ny med absolut samma innehåll?

Tyvär har inte Sweclockers en intellegent funktion där man kan ange vilka datorproblem man har och får fram passande trådar för det.. Så att leta igenom hundratals trådar och inlägg manuellt är helt slöseri med tid :/.

Av demon_speed

Flasha bios är väl inga problem? Dessutom kan man inte göra fel i den processen eftersom instant flash säger till om du har fel fil (helt riskfritt). Tanka filen från ASIA länken o spara filen inne i zippen till usb minne o tryck instant flash vid bootmenyn o läs från usbminnet så är de klart på några sekunder ;).

Av demon_speed

Jag hade de problemet med mitt förra bygge, och de värsta var VGA som INTE funkade utan va tvungen att köra via DVI vilket gick. Så va jag fick göra va att köra via mina inbyggda kretsar vilket va räddningen. Men du har ju inte inbyggt så.. har du testat rensa CMOS?

Av demon_speed

Nu har du ju bara 2 kärnor så denna fix kanske inte är lämplig för dej > http://ultimatecomputers.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=3644 ? Har läst på flera forum om de för dom som har samma cpu som dej o de har hjälpt dom.. De skadar ju iaf inte med att genomföra tweaken (vi antar att du ha windows 7), de står ingen info om vilket OS du har..

Av demon_speed
Av demon_speed

Det är bl.a "spiking" som gör att de hoppar hit o dit i hastigheten. Jag hade en fix för de där som låste processorn på en fast hastighet och att alla kärnor körde exakt lika mycke samtidigt vilket är så som de skall göra!

Av demon_speed
Skrivet av gynszd0:

Okej bra, tack! Då är det bara tuta och köra då! mohahhaha
Edit: då undrar jag lite är det bara ta den senaste versionen, eller måste jag börja på den äldsta och arbeta mig upp successivt?

Nä, de är bara att ta den senaste direkt o uppdatera ;)! Enkelt som en plätt.

Av demon_speed
Skrivet av gynszd0:

Nää har inte ändrat något. Mhm windows update är det ändå isf. Nej, det har jag icke gjort.
Med AIDA så säger den CPU 50Grader, men det står fortfarande 0grader på alla kärnor. Skickar bild så ni får se.
http://imageshack.us/a/img849/9034/aida64.png

Edit: Finns det några nackdelar med att updata bios, eller ska jag updata min så långt det går? Jag har aldrig updatat den.

Finns aldrig nackdelar med att uppdatera bios, lätt är det och man förlorar inget på det :)!

Av demon_speed

Köp mobilen på direkten utan abonnemang (delbetala om du vill), sen skaffa http://www.ludomobil.se/mobilabonnemang/ludo-gul så har du de grymmaste :)!

Av demon_speed
Av demon_speed
Av demon_speed

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=1406659,1172708 , förutom jämförelsen så GIVETVIS Samsung! Apple är bara ett ruttet äpple som bjuder på en mask inuti..