Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug
Skrivet av Tiamat:

Najs var sugen på L.A Noire 14 GB nedladdning för fysiskt spel är ändå en hel del.

Hmm, börjar närma sig att köpa ett SD-kort till Switchen. Har inte behövt ett ännu..

Av Schluug

För många bra spel! Argh. Skyrim plockar jag upp lite senare.. Sugen på LA Noire också.. hmm.

Av Schluug

Jag ser inte riktigt detta som ett problem. Hur ska tjyvarna eller vilka det nu är komma över mitt ansiktes 3D-data?

Av Schluug

Min åsikt är att det är helt meningslöst i alla andra skärmar än ultrawide 34" eller större då när man kommer upp i de storlekarna verkligen märker av "omslutningen". På en 24" är det helt bortkastat.

Av Schluug
Skrivet av WijK:

Jsg körde med idiot savant. Save under under dialogen när man lämnar in quest (precis innan för Eco). Sen startar jag från last save tills det inträffar. Gör sjuk skillnad.

Om du utnyttjar quicksave/load på det sättet tills Idiot Savant rollar rätt kan du väl lika gärna köra med ett XP fusk eller liknande? "Charmen" med Idiot Savant är ju att den är slumpmässig.

Av Schluug
Skrivet av perfetto:

Jag har kört två "versioner", en där jag startade på lätt nivå och jobbade mig uppåt. Jag valde inte mina perks i en viss linje för att nå nästa nivå, utan bara de jag tyckte passade min spelstil just då. På det sättet levlade jag upp hyfsat snabbt och hittade bra vapen och flera powerarmors längs resan.

Min nuvarande karaktär kör jag i level "hard" (eller extra hard, eller vad näst svåraste nivån heter?), och då känns det som om levlandet går mycket långsammare och jag har svårare att hitta bra vapen. Kör quests och dödar fiender som tidigare, men det känns som hela levelling-grejen går långsammare. Hittar heller inga powerarmors någonstans : (

Några tips på hur jag levlar snabbare och kan modda vapen och skydd på högre nivåer?

Nu var det väldigt länge sedan jag spelade Fallout 4, men jag har för mig att din "intelligence" spelar en roll i hur mycket experience du får för kills och quests. Du kanske hade högt värde i första spelomgången och mycket lägre nu i andra?

Av Schluug

Tråkigt att höra! Jag tyckte att TL1 och 2 var bra, välgjorda och riktigt mysiga spel. Hade hoppats på en uppföljare..

Av Schluug
Skrivet av ExcZist:

Här har du 3 bilder på en i7 920 med ett gtx 980 som kör BF1 Ultra 1920X1080 anti aliasing Off Ambient Occlusion OFF
Ljus Styrkan är på 50-60.Den första bilden är mörkare än de två andra pga ökade Ljus styrkan och sänkte.
Fov är på max. Det är en riktigt bra cpu trotts sin ålder.
https://i.imgur.com/DaQYYpi.png
https://i.imgur.com/RVh3EE9.png
https://i.imgur.com/pHV6ZcT.png
En bild med allt i low
https://i.imgur.com/4CBDZL1.png

Haha, bra jobbat, jag ger mig!

Dock ser det ju inte ut att vara de mest krävande scenerna du valt, men ändå, verkar flyta på bra.

Av Schluug
Skrivet av Frispel:

Så, vi har en hackare som påstår att skydden kan dra upp till 40% extra kraft...och en tillverkare som påstår att det inte påverkar alls. Hackarens påstående accepteras rakt av och blir en Sanning™ medan Ubisofts uttalande ses i ljuset av Sanningen™ som redan etablerats vilket då innebär att de ljuger.

Vad sägs om lite källkritik och nyansering i hur vi tolkar de olika parternas inlägg?

Det kommer ju ganska snabbt visa sig vem som har rätt när spelet "crackats" och men enkelt kan jämföra versionerna. Min gissning är att det ligger mycket i det som hackaren säger, men vi får se.

Av Schluug
Skrivet av ExcZist:

Lol Min gamla i7 920 i 4ghz med mitt gtx 980 så spelade jag bf1 i ULTRA 135fps max...

I 480p då? Pics or it didn't happen.

Av Schluug
Skrivet av Dunder:

Själv tänkte jag att jag kör Wolfenstein först, så får folk betatesta Destiny lite innan man själv hoppar på. Verkar vara mycket problem de har att fixa.

Det är så jäkla mycket nu! Wolfe 2, Destiny 2, Super Mario Odyssey och kanske nya Assasins Creed.. Och så måste jag renovera klart dotterns rum. Vad har jag gjort för att förtjäna detta!

Av Schluug
Skrivet av BrottOchStraff:

Är det kul då? Man har ju sett alla arga reviews på YouTube sista dagarna, om att AI är helt korkad, att spelet är sjukt lätt, och att allt blir bara en tråkig grind väldigt snabbt. Hur har ni som spelat ett gäng timmar upplevt det? Jag har inte spelat 1an alls, tänkte eventuellt börja spela detta med min sambo. Vi har ganska många timmar i Dying Light, som vi tröttnat lite på nu och letar efter någonting liknande. Dying Light hade ju fördelen att ha rätt bra story och side-quests.

Är det kul då?

Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det. Jag har inte kört Destiny innan och jag har spelat 2:an kanske 10h så se inte mitt svar som någon recension. Jag har spelat både i Beta och nu i release och mina känslor är ganska ljumna såhär långt. Jag tycker spelet är tunt rent spelmekaniskt. Uppdragen såhär långt är ganska samma-likadant i mångt och mycket. "Gå till det här stället för att hämta/lämna den här prylen, på vägen dit kommer du till en stort rum, en miljard fiender spawnar, skjut alla i nyllet med dina tre bössor." Rinse-and repeat.

Jag måste dock ge beröm till de oerhört vackra miljöerna och den lysande musiken.

Ska ge det många mer timmar, men just nu känner jag inget jättesug att spela. Ska tilläggas att många inklusive mig själv har problem med att spelet tappar kraftigt i prestanda efter någon timme och man måste starta om. Löses säker snart men värt att veta.

Av Schluug
Skrivet av Dunder:

I övrigt så har jag inte alls använt den så mycket som jag trodde jag skulle göra. En väldigt trevlig pryl, men sätter mig nästan alltid vid spelskärmen ändå. Beror nog vilka spel man spelar, antar jag.

Jo precis, jag kommer nog fortsätta lira majoriteten av mina spel vid datorn. Denna lösning är mer tänkt att ersätta den vid behov utrullade HDMI-kabeln över halva vardsagsrummet som används då jag spelar Witcher 3 och när jag och frugan spelar LEGO-spel tillsammans

Av Schluug
Skrivet av Dunder:

Jag kör med min XBone kontroll. Hade varit konstigt om inte 360-kontrollen också funkade, men en snabb googling borde ge svar på det.

Japp, gjorde hemläxan och det ska fungera med i princip alla kontroller, även min Switch Pro controller. Nice!

Av Schluug
Skrivet av DanteLarka:

Någon som gör något roligt med sin Steam Link förutom in-house streaming som kan göra det värt priset på 250 kronor? Och någon som har en nice Philips Hue setup som de vill visa upp? Har länge funderat över att göra min belysning "smart", men tvekar på att jag skulle använda mig av de smarta funktionerna särskilt ofta.

Jag är också sugen på en Steam Link för det priset, men har lite frågor. Hur ser kontroller-stödet ut? Stödjer den andra trådlösa enheter än Steams egna? Kan man plugga in en Xbox 360 kabelbunden kontroller?

Av Schluug

Fasen vad mycket bra spel det börjar komma och har kommit till Switchen. Jag har ju inte tid att lira allt! ARGH!

Av Schluug
Skrivet av Wiruz:

Hej
Funderar på att fixa en ny skärm och budgeten ligger runt 5K .
Frågan är om jag kommer få problem om jag kör utan G-sync och enbart V-sync?
Ser att Free sync skärmarna är billigare men har ett Nvidia 1080Ti kort dessvärre:/

Den jag kollat på är en
AOC 32" AGON AG322QCX Curved 144Hz

Vad tror ni?

Med en rigg av din kaliber tycker jag att du ska spara lite till så du kan få just G-Sync också.

Av Schluug
Skrivet av Great Games Archive:

stor ide när tv-licens kommer bli skatt ganska snart iaf så typ ingen kommer undan

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mAb3O/tv-licensen-kan-sk...

Hen sa väl inget om att tv-licensen var skälet till att ha en skärm utan tuner? Finns ju fler anledningar till att man skulle vilja det.

Av Schluug

Wohoo! Äntligen vann jag min första match. Gillar verkligen spelet!

Av Schluug
Skrivet av izzeww:

Flertalet YouTubers har märkt detta också, förhoppningsvis fixar dom det i nästa patch.

Mm, så att många hade upplevt det i på Reddit också. Jag hoppas att Epic har bättre system för detta längre fram, det de har nu verkar endast kunna banna ett par av fusken som snurrar runt.