Inlägg

Inlägg som Bern har skrivit i forumet
Av Bern

Brodern min ville jag skulle lägga upp denna, bra lr Anus?

http://i.imgur.com/hTU6q.jpg

Av Bern

"Bra lr Anus?"

http://s18.postimage.org/4zexqqdft/image.jpg

Sökte lite på AH men hittade ingen riktigt o jämföra riktigt med...

Av Bern

Det ökar väl på chansen att få goblins helt enkelt, fler personer som letar =fler hittade goblins.

Av Bern

"Bra eller Anus?"

http://i.imgur.com/ccirf.jpg

Av Bern

Lirar Barb och det ovanligaste jag hittade var ett jävla Legendary Quiver, är runt lvl 25. Kan posta länk sen om någon vill se.

Av Bern

Eftersom det krånglar att spela mitt på dagen när alla ska in så borde ju natten/tidiga morgonar vara en bra tid att lira på men nej då tar vi ner servrarna. Bättre att lägga underhållet mitt på dagen när det ändå är ospelbart, haha

Av Bern

Jag vet om sidan med serverstatus men var ser jag hur länge servrarna planeras vara nere?

Av Bern

När man äntligen lägger vantarna på ett ex så har installationen nu legat och tuggat i 1.5-2h och kommit upp i 46%, där har den stått ett bra tag nu. Varför ska man ha en skiva öht tro?

Av Bern
Skrivet av beyorn:

Jag ser inte hur det skulle kunna vara Spelbutikens fel att leveransen kom in så sent och inte kunde skeppas ut på en gång. Men man får väl tycka vad man vill om det i denna frågan antar jag.
Jag tycker själv, oavsett vad, att det inte spelar någon större roll om ett paket tar en extra dag på sig. Det viktigaste är väl att det kommer fram, right?

Sa de inte att det var en leverans CE som kom sent i fredags? Jag har då beställt det vanliga och det är samma visa där, står som skickat den 9/5 (Lögn!) men inget kom idag och jag har inte fått något mail från SP sen jag förbokade det för 2 månader sedan så vet inte ens om de skickat det idag.

Har handlat alla mina senaste spel från dom men nu är det slut med det.

Av Bern

"Åtkomst endast lokalt" men att surfa osv går fint men det ger andra problem.

Ja i det senaste har vi haft ett lite knepigt problem här hemma. När allt är rätt så är nätverket såhär Min rigg->Tele2Gateway4222->Internet och då står det "Åtkomst Lokalt och Internet".
Problemet är att det ändras till "Åtkonmst Endast Lokalt" i tid och och otid trots att det fungerar utmärkt att surfa tex. Anledningen till att problemet är akut är för att EAs skitprogram Origin för BF3 går Offline just då Åtkomsten ändras till Endast Lokalt (Trots att det finns uppkoppling) och man blir då kickad från spelet med diverse svordomar som följd.
Nu är det så att brodern min även han har exakt samma problem med sin burk som är inkopplad i samma Gateway.

Har Tele2 100/10 via Kabelnätet och använder en Tele2Gateway4222 via kabel. Har resettat Gatewayn osv utan resultat.

Den enda lösningen vi funnit till problemet är att inaktivera det aktiva nätverkskortet och sedan aktivera det igen då fixas det i 70% av fallen annars får man göra om det igen...

Någon som har tips på vad som kan vara boven i dramat? Är det Tele2 jag ska rikta mitt missnöje mot eller kan något annat ligga bakom detta problem?

Av Bern
Skrivet av gigimupp:

Jag skulle vilja ha ett par för typ 3-400 med kontroll och mick, men antar att få en kontroller som funkar på iPhone är att leta efter det omöjliga..

Kolla in zagg's smartbuds, kontroll samt mic och det är lätt att fixa 20-40% rabatt på köpet. Hur ljudet är vet jag inte än men Kolla om du hittar någon ifånanvändare som testat de.

ZAGG | invisibleSHIELD | iPhone, iPod Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield

Av Bern
Skrivet av LightForz:

Ringde en kamrat på BBB.
Sa att det något med någon server som han hade fått höra från en tekniker som var där och "fixade".
Problemen/ problemet skulle vara "fixat" till 03:00 i natt.
Sitter nuvarande med ett 4G modem för "prov" från Telia butiken här på Gotland, har för nuvarande datorn med hela 37Mb/s
Telia 4G

03? Vad ända in i... Problemen började väl vid middagstid så jävla lång tid skall de väl inte behöva på sig.

Skrivet av olafett:

Verkar som BBB får lite för mycket trafik till sin sida nu, den verkar väldigt ostabil.

Hela mitt nät är instabilt och segar tycker jag, många sidor som inte funkar alls och de som gör det har en enorm laddningstid för det mesta.

Av Bern
Skrivet av Gascogne:

Någon som har ringt BBB och frågat dom om problemet?

Förklaringen står postad på förra sidan samt på deras egen sida med driftinfo, det tog dock alldeles för många timmar innan de orkade lägga upp något där.

Av Bern

Det är inte så att du bara har 2st Ipn utåt?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ljungan11
Bara för att du kan spela annat betyder det ju inte att du kan spela Battlefield?

Jag får fortfarande inte min AKS-74U att funka?! Spelet säger bara att det är fel kod... Får väll ringa till siba och fråga dem...
Föressten, hur ser/såg era koder till AKS-74U ut? min är "00000-0000-0000-0000," alltså fem stycken siffror i början, skall det vara så?

Tack i förväg!!

Lj

Min är 4*4 tecken för AKn också från SIBA.

Av Bern

Uppdaterade min 5800 i helgen och nu när jag skulle upp idag så är det helt jävla omöjligt att stänga av mitt larm...
Det enda som funkar är att trycka röd lur men då snoozar den bara, att stänga av larmet verkar inte gå, någon annan som haft det såhär?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lurihaxxx
Satans helvete! Jag har garanti kvar, mindre än ett år sen jag köpte den, men det lär ju ta hundra år att få tillbaka den från reparation... Jag skiter i det och knäcker den mot bordsskivan istället:up:

Testat återställa den? Min hängde sig totalt när jag startade den medans jag hade laddaren i, inget funkade efter det så jag återställde den till orginal då hoppade den igång igen.

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zonar
Provade bägge varianterna med exakt samma resultat. Om jag inte minns fel var anledningen dock att spelet krachade?! inte att det inte gick att ansluta.

mvh
zonar

Såg att de tagit bort den texten om att använda Play Now och jag använde server browsern felfritt flera gånger idag så de har nog fixat till den.

Mitt spel har inte kraschat en enda gång, varken under spel eller laddning är rank 6 eller 7 nu så har ju spelat några timmar iallafall. Måste ha en väldans tur med mitt spel

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zonar
Jag har problem med att ansluta till servrarna. Det går att lista servrar men direkt när jag försöker ansluta får jag felmeddelandet "Connection lost, Check network connection"

Några förslag?

Kör XP x64, win fw deaktiverad. Brandvägg pfSense.

mvh
zonar

Igår stod det ju klart och tydligt att man INTE skulle använda serverbrowsern utan använda "Play Now" knappen eller vad det står är det ändrat annars är det väl inte så konstigt att det krånglar för dig.

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av YocaL
En fråga:

HUR går man till väga om man vill lira ihop med en kompis??
Visst, jag är med på att man kan skicka en invite via Steam, men i med att man joinar "första bästa" servern, så blir den ju nästan alltid full så fort man själv har joinat.

.. Och om jag hostar ett eget spel så blir detta alltid privat av nån aledning.

please hjälp en mindre begåvad människa.

Snackar du på PC? Isåfall så starta MW2, antingen invitar du din polare genom steam eller så bara väljer han join game på dig så hamnar han i ditt "party" sen så väljer du den speltypen ni vill lira sen är alles klar.
Den kommer då sätta er på samma server och i samma lag.

Problemen börjar uppstå när man är mer än 6 eller 9 som vill lira beroende på speltyp men då får man köra så att folket kommer i olika lag istället.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robbaz
Går knappt spela mw 2 längre, men vad förväntade man sig.

Pga vad? Tycker själv att det går utmärkt att lira men har även märkt att när jag kör solo så finns det helt plötsligt en jävla massa som är världsbäst på det mesta...
Tycker att nu när IW valt att det inte skall finnas några dedikerade servers och då inga admins som kan kicka folk så får de fan se till att ligga 3 steg före fuskarna med...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Printscreen
Har läst lite i tråden nu och jag är glad att jag köpte spelet till Xbox istället. Inga som helst problem med fuskare eller lag. Visst är jag lite handikappat med slöa kontroller, men det är ju alla fall lika för alla Jag tycker jag presterar rätt bra ändå, håller mig på övre halvan av leaderboarden jämt

Kan själv inte med att lira FPS på konsol men att slippa drägget som inte kan spela fair hade fan varit skönt.