Inlägg

Inlägg som Big_PHat har skrivit i forumet
Av Big_PHat

Det första är med största säkerhet "The Lawnmower man". Sen om det andra är samma spel vet jag inte. Men du kan ju kolla upp det och se.

EDIT: Attans... du har redan fått svar, verkar det som.

Av Big_PHat

Re: Jobbigt att spela Halo 3

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fr1dd
Fler som tycker att Halo 3 hade alldeles för glänsande och skinande grafik så att det blir jobbigt för ögonen och man blir helt dissorienterad i huvudet.

Dessutom så var ljudet nåt av det blekaste jag varit med om på länge.

Jag menar när man spelar kampanjen och försöker leva sig in i storyn så går det helt inte. Ibland så kan man bara få tanken i huvudet ''Vad gör jag, vem skjuter jag på, varför dör jag aldrig, vad är målet som skall uppnås?''.

Vad tycker ni?

Du har uppenbarerligen aldrig spelat det på Legendary. Om man aldrig dör på legendary så är man en gud.
Jag gillar faktiskt Halo 3, det är ruskigt skoj att spela ut i Co-op.

Av Big_PHat

Nu har jag faktiskt fått min dator! Jag är faktiskt jättenöjd med den. Den fungerar helt perfekt sånär som på att den interna mikrofonen inte fungerar som den ska i Ubuntu. Men det kommer säkerligen att lösa sig inom en snar framtid.
Jag kan avlägga en lite mer omfattande rapport om mina upplevelser vid senare tillfälle.

Av Big_PHat

Det är faktiskt riktigt skoj! Jag har inte klarat ut det än, vilket är skandalöst då jag haft det till SNES sedan början av året. Det börjar verkligen klia i Mariofingrarna när man läser om det.

Av Big_PHat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dezmond
kollade, fanns inte :S kanske ska flasha bios?

Jag skulle inte rekommendera dig att flasha ditt BIOS. Jag tror inte att felet ligger där. Att flasha är inget för nybörjare eller medeldatoranvändaren (vi har alla varit där... det var tider det).

Det jag skulle prova är att kolla under "nätverksanslutningar" och se om mitt kort fanns listat där och om det av någon anledning är inaktiverat. Om kortet inte finns varken där eller i "enhetshanteraren" så skulle jag kanske (om det finns någon okänd enhet eller motsvarande under enhetshanteraren) pröva att hitta nyare drivrutiner till kortet. Dessa finns oftast på datortillverkarens hemsida.

Av Big_PHat

Jag var inne och förköpte en blå med HDD på Onoff redan i Söndags. De har lovat betydligt mer än de kunnat hålla verkar det som. De sade att den skulle komma in under måndagen, kanske tisdagen. När då tisdagen kom så ringde jag och de sade att onsdag skulle den med största sannolikhet dyka upp. När då onsdagen kom så sade att om inte en katastrof inträffar så ska jag ha den under torsdagen (idag alltså). Jag kontaktade dem idag igen... nästa vecka eller veckan efter det (!!!). Jag menar, hur kan man uppskatta så fel? Dessutom är det så att jag ser att den inte finns inne i lager nån annanstans heller, så det är ju inte värt att mista sin plats (som antagligen är först eller iaf väldigt långt fram) hos Onoff.
Är det verkligen ett sånt sug efter apparaten?

Av Big_PHat

F.E.A.R? Det är väldigt underhållande.

Av Big_PHat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andy Mcdee
borde det inte gå att ställa om så ctrl och fn byter plats? om man kan ändra tangentbordslayout så borde man kunna byta plats på två tangenter?

Jag misstänker att FN-knappen är styrd delvis av hårdvaran. T.ex. så kan du ställa ner och upp ljuset på skärmarna på laptops även om du inte läddat nåt operativsystem ännu.

Av Big_PHat

Det verkar som att MSI har tabbat till sig och placerat Fn-knappen längst ut till vänster och control-knappen innanför. Jag har sett andra datorer som har det på detta viset, men vem är det som faktiskt vill ha det så? Det är nåt fruktansvärt jobbigt tycker jag. Jag menar, hur ofta använder man Fn i förhållande till Ctrl?

Av Big_PHat

Jag tycker personligen att denna lagen är ett fruktansvärt steg emot ett övervakningssamhälle där staten ska veta allt om vad jag tycker, gör och säger till mina nära och kära. Vedervärdigt!
Att säga att man inte har nåt att frukta om man har rent mjöl i påsen är dyngkorkat enligt mig. Anne Frank tyckte att hon hade rent mjöl i sin påse... det tyckte inte Gestapo.

Det blir väl till att kryptera all trafik och köra TOR. Fast undrar om TOR är kraftfullt nog för att försäkra sig om att slippa bli lyssnad på.

Av Big_PHat

Jag har precis fått min 360 hemskickad från tyskland. Det var en ny Lite-On i den. Jag som hade en så fin Samsung ms25 innan...

Av Big_PHat

Acer 5020-serien och spruckna skärmar

Hejsan!

Jag har råkat ut för ett särdeles delikat fel på min Acer 5021 och jag undrar hur många förutom jag som råkat ut för detta problem.
Det är så att min maskin har spruckit fruktansvärt mycket vid gångjärnen till den grad att datorn inte längre startar. Jag har identifierat problemet på en kamrats dator och kommit fram till att det är en liten sladd som går mellan skärmen och moderkortet som glappar eller har hoppat ur.

Här kommer bilder på hur skärmen ser ut (inte tagna av mig och det är inte min dator, fast det är precis samma fel).

http://bp3.blogger.com/_JDFz4TURa3s/RhSO_NrdGRI/AAAAAAAAABM/m1yp...

http://bp0.blogger.com/_JDFz4TURa3s/RhSOudrdGPI/AAAAAAAAAA8/8iJN...

Tack till Earok's Blog för bilderna.

Så min delikata fråga är följande:
Är detta ett vanligt problem hos er som har Acer-datorer med samma skal som 5020-serien? Jag är nämligen intresserad över om detta skulle kunna klassas som ett fabrikationsfel eller inte. Och jag undrar även om någon faktiskt har fått sin Acer-dator reparerad av Acer inom reklamation eller garanti för just detta specifika fel.

Tackar på förhand!

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Big_PHat

Jag testade Peggle. Det var så obcent roligt så jag skaffade hela Deluxe-varianten senare. Peggle är underskattat!

Av Big_PHat

Jag läste Teknik när jag gick i gymnasiet. Jag kan inte klaga på min utbildning. Jag läste ända till matte E och sen fick jag läsa CAD, Robotteknik, Lokala Nätverk, Digalt Skapande, Multimedia, Programmering osv. osv. Det fanns egentligen 2 stora skillnader mellan NV och TE i min skola:
1) Könsfördelningen, NV var 50/50 medans vi bara hade 2 tjejer och 30 grabbar.
2) Ambitionsnivån, vi på TE hade inte så bra medelbetyg. Rätt så katastrofala betyg faktiskt (såvitt jag vet, Sveriges sämsta).
Men jag klarade mig och läser till Civilingenjör i Datateknik.

Av Big_PHat

Jäklar! Lyckades få en jäkla fart och kom hela 112.584 efter andra gången jag kom ut ur fönstret. Men det tog drygt 50 väggkrascher innan jag kom ut ur rummet.

Av Big_PHat

Spelet funkar felfritt på min 360. Inga som helst problem.
Angående spelet bara, spelet har ett jättehäftigt koncept, men genomförandet är inte lika bra. Jag tänker mest på att spelet inte alls är så dynamiskt som man trodde att det skulle vara.

Det finns till exempel bara 4 sätt att "gömma" sig på; i en höstack, i ett skjul med lakansväggar, beblanda sig med munkar i vita kåpor och på bänkar som man sätter sig på. Dessa är de fyra sätt som man "lura" bort vakter på (förutom att springa så långt bort ifrån dem och vänta tills de inte orkar jaga dig längre).

En annan skavank är striderna för enligt mig. Jag menar, möter man 20 vakter så är det nästan som att möta en vakt 20 gånger. De hjälper inte varann. De kan på sin höjd när du hugger som en idiot mot en av vakterna så kan en annan av vakterna komma med ett hugg mot dig. Men mer samarbete än så har de inte.
Dessutom så är det väldigt enkelt att parera och kontra. Det är så enkelt att jag under 5 timmars speltid aldrig har dött av en fiende (eller 20, för den delen). Och det att man inte kan ta stryk i spelet är lite överdrift... man kan ta runt 4 slag i början av spelet. Men rätt så snabbt så kommer man upp i att man tål runt 8 slag. Och springer man ifrån striden i 5-10 sekunder så har man fulla liv igen...

Men nu har jag varit väldigt negativ här... nu så kommer det positiva:
Jag gillar spelet. Det är faktiskt rätt så roligt att klättra runt. Även om uppdragen är väldigt enformiga i sin natur så är det ett spel som jag planerar att spela igenom. Men jag kommer nog antagligen inte att spela om spelet.

Av Big_PHat

Hur många har 5020/5024 där plasten spruckit vid gångjärnen för locket? Jag är väldigt nyfiken på att veta hur utbrett detta problem är.

Av Big_PHat

Jag har en liten fråga då jag har lite duster med Acers suport just nu:
Hur många som har, eller har haft (eller känner nån som har eller har haft) en Acer 5021/5024 där gångjärnen för locket har spruckit?
För den bilden jag har är att alla spricker förr eller senare och därför försöker jag åberopa reklamationsrätt på min maskin då den verkligen håller på att gå sönder.

Jag ringde däremot till Acers support och de sade att min garanti på ett år var slut (vilket den är). Men jag sade att man har 3 års reklamationsrätt på sina elektroniska apparater (som inte är förbrukningsvaror) och jag hävdar att det är ett fabrikationsfel då det är många som råkat ut för samma sak som jag. Därför är jag nyfiken att se om det bara är alla i min närvaro som har en laptop av dessa modeller som råkat ut för problemet eller om det är fler som har samma bekymmer.

Av Big_PHat

Du kan se dem på gamespot.com. De har att man kan streama dem. Fast vänta med det för att kl 20:30 kommer Sonys konferens live. Det kan vara skoj att få se den live och de andra sen om det är så.

Av Big_PHat

Jag ser verkligen själv fram emot att få se vad Microsoft kommer erbjuda i år. Men sen så av erfarenhet kan jag säga att Nintendos i allmänhet är roligast att titta på, den är mest intensiv eftersom att den är kortare.

Men sen så får vi se vad Sony hittar på för nåt i år. Och vi får se om de gör nåt skoj i år i och med förra årets stående skämt som kom efter konferensen. Jag skulle tycka att det var jätteskoj om de visade lite självdistans och sade nåt i stil med:
"Metal Gear Soliiiiiid....... alright...."
"A giant enemy Gear!"
eller att Kaz kommer utkutandes i nån krabbdräkt eller nåt...

Så för min del blir det nog rätt dåligt med sömn innan konferensen sätter igång i natt. Men efter konferenserna förutsätter jag att kommentarerna flödar och jag tänker vara med och tjafsa, var så säkra.