Återställa HTC One till stock - wipade recovery, fastboot, root.

Permalänk

Återställa HTC One till stock - wipade recovery, fastboot, root.

Hej goa sweclockare

Jag har under ett par dagars tid kämpat för att få S-OFF på min One och på så sätt ta bort *tampered* ikonen i bootloadern, för att återfå garantin och kunna lämna in telefonen.

Det första jag gjorde var att flasha en stock ROM. "Guru_Reset_M7_3.62.401.1"
Därefter var tanken att jag skulle S-OFFa, flasha stock-recovery och sedan låsa bootloadern och ta bort tampered-symbolen.

Men, det som hände var att jag av någon anledning tryckte "FACTORY RESET" på bootloader-sidan. Av någon anledning wipades inte Sense, så jag kan fortfarande använda mobilen som vanligt, dock utan root (verkar det som). Skillnaden är att jag inte har någon recovery kvar, så kan inte flasha NÅGOT (mitt liv är över!).

Fastboot är även det totaldött. ADB fungerar hur bra som helst, men så fort man är i fastboot usb så slutar det funka. <waiting for device> är det enda jag får upp. Då jag går in på recovery så kommer HTC-bootscreen upp, skärmen blir svart en stund, sedan fastnar mobilen på en mörk sida med en röd triangel med ett rött utropstecken.

Kör HBOOT 1.44

Utan fastboot och recovery till min hjälp känner jag mig helt hjälplös. Skulle någon kunna rådgiva mig om vad jag kan göra? Har helt slut på idéer. Känns som jag testat allt som finns på internet. Det enda jag egentligen behöver är att fixa S-OFF för 3/HTC inte ska se att jag rootat telefonen, och sedan lämna in den. Jag är tacksam för ALL feedback jag kan få.