Kritik på programvara och dokumentation

Permalänk

Kritik på programvara och dokumentation

Jag vill att någon testar min IRCbot. Den är fortfarande långt ifrån färdig, men jag skulle gärna vilja få lite feedback redan nu. Det är mest pluginsystemet jag vill få kritik på, så prova gärna att skriva någon plugin. Jag har försökt förklara hur man gör i dokumentationen, som finns på webbsidan. Jag vill gärna få kritik på den också. Kanske ska tillägga att hela dokumentationen är på engelska.

Dokumentation: www.crackerbot.com/documentation/
Ladda hem: www.crackerbot.com/downloads/crackerbot_0.3.0.zip

Tack på förhand!

Oj, höll på att glömma, jag valde till slut att släppa den under Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License

Oj, glömde en sak till. Du behöver förmodligen ladda hem och installera "Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)", som du hittar här (länk).

Permalänk
Medlem

Har inte tankat hem den o testat, men lästa lite i dokumentationen. Imho så e det trevligare o göra inställningar från ett gui än i 4 config-filer, så ett litet gui för det vore inte dumt (om det inte redan finns förstås).

Permalänk
Medlem

Det ser väll fint ut, kan man få se sourcen eller är den hemlig ?

Permalänk

vb: Jo det är sant. Jag har bara inte prioriterat det. Eller ja, från början hade hela botten ett gui, men sen insåg jag att den passade bättre som ett konsollprogram, dessutom har jag baktanken att det blir enklare att porta (vill gärna prova att porta den till linux senare). Men jag ska nog skapa ett litet program för det som man iaf kan använda i Windows. Men inte nu.

CIC: Ja källkoden är hemlig tills vidare, men det är inte helt otänkbart att jag släpper den sen när det hela "mognat" lite mer. Just nu vill jag inte att någon annan gör jobbet, för då lär jag mig ju inte

Någon som provat att skriva en plugin ännu..?