Inlägg

Inlägg som iPhantom har skrivit i forumet
Av iPhantom
Av iPhantom

Jag köpte min Android för ett par år sedan för 1500kr, riktigt mycket för priset. Hårdvaran är jämförbar med iPhone 3GS som var den aktuella telefonen åtminstone för min del (iPhone 4 kan ha kommit ut precis, kommer inte ihåg exakt). 3GSen kostade runt 6000-7000kr ny vad jag minns (rätta mig om jag har fel). Vad jag kan se lite snabbt kostar en begagnad 3GS idag 2000-3000kr. Då hade jag förlorat mer än vad jag ens betalade för min nuvarande mobil från första början. Sedan är det inte alla som kan/vill/orkar sälja sin telefon när det är dags för en ny.

Min poäng är att även om ditt argument kan stämma för en del modeller så gäller det inte alltid. Det finns så många olika Androider till så olika priser att man inte kan säga att iPhone är billigare än Android i längden, för det behöver inte vara så.

Av iPhantom
Skrivet av Flamso:

Nja, det är bättre att flytta alla filer i Steamapps till en annan folder, avinstallera Steam, lägg spelen där man vill ha dem och installera Steam igen. Kan man undvika såna där länkar så bör man göra det.

Har du någon anledning att inte vilja använda länkar? Har själv använt dem i över ett år och aldrig haft ett enda problem.

Av iPhantom

Använd symboliska länkar. En snabb Googling gav detta tex:
http://www.maximumpc.com/article/howtos/howto_master_your_fil...

Av iPhantom

Jag har:
-33% Valve
-50% HOARD
-50% StarRuler
5 coal

Vill gärna byta, är öppen för alla förslag utom kuponger!

EDIT: Har bara det här kvar, troligen ingen som vill byta det men..

Av iPhantom
Skrivet av fatalbert541:

HL2 Finns fortfarande kvar för dem som är intresserade!
Bytes mot Kol eller spel!

Har bara 3 kol, vilket jag antar att du inte vill byta? Har ett par rabatter också om det gör det mer intressant.

Av iPhantom
Skrivet av Anerhell:

du kan få 8 coals för det om du vill

Tyvärr är jag inte intresserad av coal eftersom det inte känns som jag kommer få något mer än en liten rabattkupong på något spel som jag aldrig kommer vilja spela i alla fall, så tvärr. :/

Av iPhantom

Har Left 4 Dead (ettan) och ett par kuponger som jag gärna byter mot något annat spel, om någon är intresserad skriv eller skicka pm.

Vill gärna ha Orcs Must Die om någon har det men är öppen för förslag.

Av iPhantom
Skrivet av jOnÄTÄn:

Jo självklart går det öka prestandan men tänkte mer på att om man vill att den ska klara nya spel även om något år är det nog bra att lägga sig några steg uppåt i prestandan Annars är den en prisvärd telefon.

Självklart är det så att den troligen inte hänger med om något år men jag ville mest lägga in att det går att spela enklare spel och att det även finns sätt att "förbättra" sin telefon om man är lite kunnig och sätter sig in i det. Inte svårt egentligen.

Sedan går utvecklingen väldigt fort framåt på mobilfronten idag, därför tycker jag att det känns lite ovärt att lägga mycket pengar på en dyr mobil som visserligen säkert känns otroligt snabb och bra nu. Men om kanske två år börjar den också kännas seg och kan inte hänga med i de senaste spelen längre. Eftersom jag själv studerar och vet att pengar inte rullar in så fort som man ibland skulle önska tycker jag för min egen del att det därför inte är värt att lägga så mycket pengar på en mobil i dagsläget. Men det är bara vad jag tycker.

Av iPhantom
Skrivet av jOnÄTÄn:

ZTE Blade och liknande börjar tyvärr bli väldigt föråldrade så undvik mobiler i den budgeten speciellt om du vill spela några spel som ex angry birds.

Har själv haft en Blade i några månader nu och väldigt nöjd för det priset. Om man rootar och lägger in en snabbare rom tex CyanogenMod 7 vilket TS visade intresse i att göra så går det att spela Angry Birds. Det kan vara lite hackigt i början när banan laddas in men om man tar det lite lugnt i några sekunder flyter det oftast bra sedan. Om man vill spela de senaste och mest grafikintensiva spelen får man nog titta på dyrare alternativ dock.

Av iPhantom

Det går att aktivera AHCI även om man redan har installerat Windows (om man har Vista eller 7). Kör Microsofts fix eller ändra själv i registret : http://support.microsoft.com/kb/922976
Det gör att Windows ser till att ha AHCI-drivrutinerna installerade. När du har kört den är det bara att stänga av datorn, ändra till AHCI i BIOS och sedan starta som vanligt.

Av iPhantom
Skrivet av Zeuxlarsson:

Jag tror inte man kan köpa limited edition efter release, möjligtvis upplagor som inte gick åt till förhandsbokningarna. Men jag kan ju ha fel, jag köpte t.e.x. Crysis 2 LE flera månader efter release.

Ok, tack för era svar! Blir nog att boka en LE då.

Skickades från m.sweclockers.com

Av iPhantom
Skrivet av Zeuxlarsson:

Jag tror det, jag vågar dock inte säga säkert. Men det står om det är eller inte, också kan du se det på visningsbilden för förpackningen.

För att förtydliga eftersom jag tror att du kan ha missförstått min fråga: Kan man bara köpa Limited Edition på förhandsbokning eller kan man köpa det som vanligt efter release också? Eftersom spel brukar sjunka i pris ett tag efter släppningen undrar jag om det lönar sig att förhandsboka (LE alltså) eller om priset kan tänkas sjunka mycket inom ett par månader? Jag förväntar mig inte att du ska veta exakt vad det kommer kosta efter en viss tid utan undrar om någon vet hur det brukar vara generellt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av iPhantom
Skrivet av Zeuxlarsson:

Om du tänkt köpa Back to Karkand när det släpps så tjänar du på att förhandsboka limited edition för då får du Back to Karkand gratis.

Ja, hade tänkt det. Finns bara Limited Edition att förhandsboka alltså menar du?

Av iPhantom

Jag undrar om det brukar vara billigare att förbeställa spelet nu eller om det är bättre att vänta lite efter det har släppts? Jag har inte något stort behov av att få det vid release eftersom jag knappt hinner spela något nu för tiden i alla fall, däremot är varenda krona värd att spara.

Av iPhantom
Skrivet av partynikko:

Hur kommer det sig du kör Cyanogen igen?

Jag körde Cyanogen och det var nice till utseende å så, men alldeles för buggigt. Kass batteritid och mobilen dog varje gång man laddade den :s

Jag körde tidigare med CM 7.0.3 Stable och hade den buggen att den startade om sig när man laddade den. För någon vecka sedan la jag in Nightly 122 och har inte märkt den buggen igen. Angående batteritiden körde jag Swedish Spring innan och tycker inte att batteritiden blev sämre med CM7, snarare bättre om något.

Av iPhantom

Ok, säg till hur det blir om du får det att fungera. Det första jag kommer att tänka på när det piper är nätagget, men jag vet inte säkert.

Av iPhantom

http://www.youtube.com/watch?v=cbww3dhzK0M

Inte säkert att det blir bättre prestanda med det kortet som PhysX-kort, det kanske bara blir sämre. Dessutom drar det ström och skapar värme så den lilla prestandan du ev. tjänar kanske inte är värt det.

Av iPhantom

När jag såg rubriken började jag ärligt att skratta. Jag trodde att det var ett aprilskämt, men så kom jag på att det inte är första april förns på fredag. När jag insåg att de är allvarliga blev jag riktigt arg, men nu känner jag mig mest besviken. Ska jag behöva betala ca 100 kr extra för min mobil som jag knappt har någon musik på alls och ingen film eller bild som inte är mina egna. Vilka idioter.

Av iPhantom

Har också märkt samma sak.

Ska tillägga att jag inte än har installerat SP1 till W7.