Artiklar

Artiklar skrivna av Wittwang
50

Asus släpper AMD Radeon-exklusiva produktserien Arez

Genom Asus webbplats bekräftas tidigare rykten om bolagets nya produktserie Arez, som ska användas för grafikkort baserade på Radeon-kretsar.

98

Rykte: Asus, MSI och Gigabyte anpassar produktserier för Geforce Partner Program

Nvidias partnerprogram Geforce Partner Program har blivit föremål för diskussion, och nu uppges flera grafikkortstillverkare justera namnsättning för att uppfylla programmets krav.

13

Cooler Master lanserar datorlådorna Masterbox MB500 och TD500L

Den taiwanesiska tillverkaren Cooler Master avtäcker nu två nya modeller i produktlinjen Masterbox, där transparenta sidopaneler och futuristisk design står i centrum.

77

Rykte: AMD lanserar Radeon RX 500X-serien under tredje kvartalet 2018

Enligt uppgifter från en industrikälla till Tweaktown slipar AMD på ytterligare en serie grafikkort baserade på arkitekturen Polaris, som lanseras i sommar och ersätter Radeon RX 500-familjen.

29

Biostar avtäcker moderkort med Intels styrkretsar B360 och H310

Lanseringen av Intels billigare styrkretsar för Coffee Lake närmar sig, men redan nu tar Biostar bladet från munnen och listar fyra modeller på sin webbplats.

16

Starcraft fyller 20 år

Ibland kan inte ens högupplöst grafik och välpolerad spelmekanik rå på en riktig klassiker. Den 31 mars 2018 markerar 20-årsdagen för Blizzards strategispel Starcraft.

34

Nvidias kommande grafikkort kan dröja till sommaren

Nvidias konferens GTC 2018 har avslutats och några nya grafikkort riktade till konsumenter lanserades inte. Nu rapporterar Gamersnexus att dessa kan dröja till juli.

7

Asus Zephyrus GX501 hittar ut på webben

I läckta specifikationer för en tunn bärbar dator från Asus syns en sexkärnig processor från Intels kommande Coffee Lake H-familj tillsammans med ett Geforce GTX 1080.

37

Biostar avtäcker moderkortet TB250-BTC D+ med plats för åtta grafikkort

Brytning av kryptovalutor har intresserat många och flera företag tar fram produkter avsedda för ändamålet. Nu presenterar Biostar ett moderkort med åtta PCI Express x16-anslutningar.

48

Seagate demonstrerar hårddisk med tekniken Multi Actuator

Under OCP-mässan visade Seagate en hårddisk med högre läs- och skrivhastighet än tidigare mekanisk lagring. Prestandalyftet tillskrivs de dubbla läsarmarna och tekniken Multi Actuator.

42

Nvidia smyger ut klenare variant av Geforce MX150 i bärbara datorer

Notebookcheck rapporterar nu om att Nvidias Geforce MX150 finns i två utföranden, där den svagare varianten levereras med betydligt lägre klockfrekvenser och prestanda.

36

Hazelights äventyrsspel A Way Out får systemkrav

Regissören Josef Fares andra spel A Way Out lanseras den 23 mars och nu presenteras systemkraven för PC/Windows.

14

Thermaltake lanserar chassit View 37

Thermaltake följer trenden på chassimarknaden och presenterar nu modellen View 37, där fokus ligger på en öppen huvudkammare och en välvd sidopanel.

37

Asrock avtäcker grafikkortsserien Phantom Gaming

Asrock är en tillverkare som tidigare riktat in sig på moderkort. I linje med tidigare uppgifter ger sig bolaget nu in på grafikkortsmarknaden och presenterar serien Phantom Gaming.

17

Intel Core i9-8950HK, i7-8850H och i7-8750H dyker upp i prestandatester

Coffee Lake är namnet på Intels senaste processorgeneration, som lanserades för stationära datorer i höstas. Nu hittar testresultat för mobila varianter ut på webben.

91

AMD Ryzen 7 2700X och 5 2600X "Pinnacle Ridge" dyker upp i prestandatester

Om cirka en månad lanserar AMD nästa generations Ryzen-processorer, och nu dyker två av modellerna upp i prestandatestet Geekbench.

29

Fortnite kommer till IOS – får stöd för crossplay

Battle Royale-spelen fortsätter att öka i popularitet. Nu meddelar Epic Games att Fortnite kommer till enheter med IOS och får möjlighet att spela tillsammans med andra plattformar.

27

Asus lanserar Proart PA32UC – 4K-upplöst skärm med HDR

Högupplösta bildskärmar med stöd för HDR har på senare tid blivit allt vanligare på marknaden. Nu lanserar Asus en skärm med IPS-panel och bakgrundsbelysning fördelad över 384 zoner.

37

Datainspektionen säger nej till lagförslag om hemlig dataavläsning

För att förebygga allvarliga brott mer effektivt har lagförslag om hemlig dataavläsning under fjolåret lagts fram. Nu meddelar myndigheten Datainspektionen att de inte håller med förslaget.

88

AMD Ryzen 7 2700X "Pinnacle Ridge" hittar ut på webben

 Lanseringen av AMD Ryzen 2 och arkitekturen Zen+ närmar sig och fler detaljer letar sig ut ur skuggorna. Nu syns processorn Ryzen 7 2700X i prestandatester på webben.