Inlägg

Inlägg som Big_PHat har skrivit i forumet
Av Big_PHat

Sånt orkar vi inte med! Kan inte nån hosta den ?
(Aha! Nu fattade jag vad MalZon menade med hosta )

Av Big_PHat

Själv har jag 3 st WD-diskar. Men eftersom att jag inte själv testat de andra märkena kan jag inte säga hurvida WD presterar jämfört med dem. Men jag kan däremot säga att jag tycker att mina WD diskar är guld värda. Inte ett endaste problem har jag haft med dem.

Av Big_PHat

Jag är något skeptisk till att det skulle vara 4248 Mhz. Isåfall ska du skatta dig lycklig till en av världens snabbaste AMD processorer.

Av Big_PHat

Eftersom att en liter är 10*10*10 cm = 1000 cm3 = 1 lit. Så att om du räknar 30*30*30 så får du ut att det är 27000 cm3. 27000/1000 = 27 lit .

Av Big_PHat

Ey! Stavningen av ordet "PHat" är copyright vettu! Detta kommer inte att gå ostraffat! Jag skickar fakturan till Barrikaderna. Kommer på Torsdag !

Av Big_PHat

Jag ser ingen mening med denna tråd. Du ställer inga frågor eller framlägger resultat....

EDIT: Kom resultat medans jag skrev... ber om ursäkt

Av Big_PHat

Vänta nu...
1 cfm = en volym av 30*30*30 cm/minut
Det blir på en minut 27 liter
Slår man ut det per sekund så får man 0,45 liter

Alltså är 1 cfm = 27 lit/min eller 0,45 lit/sek
Har jag fel så ljuger min miniräknare

Av Big_PHat

Sådär betedde sig min burk när jag körde Warcraft 3. Ingen av mina läsare klarade av filen War3.Mpq (ca 400 mb stor är den oxå). Fick göra en image i 1x speed. Tog ett tag, men sen funkade det.

Av Big_PHat

Detta var bland det tuffaste jag har hört talas om! en HDD som stör ut Taxi-radion hos lokaltaxin. Själv skulle jag rama in den HDD:n !!

Av Big_PHat

Ser man på ! Unreal-galler! Klart att man slår till när det är sådana grejer som kan inhandlas. /me har anmält sig

Av Big_PHat

Haha! APB kommer på besök, förklädda till Tekniker som skyller på att nåt stör Taxibolagen. Det låter mera sannolikt än att det är som han säger. Fast jag har ingen anledning att inte tro snuttemjuk.

Av Big_PHat

cRoc^: Jo, men jag tänkte mera på att en Icemat faktiskt inte är så tjock. Och om man inte har något annat hemma än en vanlig borrmaskin och vanliga borrar så tror jag att det är ett hett tips att ge bövelen i att försöka överhuvudtaget. Fast om han har grejer som är anpassade för sådant, då är det bara att börja smörja upp borren ju.

Av Big_PHat

Vadå, det där är väl inte så farligt, det är inget som svinto inte löser. Dessutom önskar jag att mitt nätagg är renare än sådär, men det är väl att hoppas för mycket skulle jag tro.

Av Big_PHat

CAD är äckligt ! (Allt som är nytt för människan är skrämmande)

Av Big_PHat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nebbi
Maxtor DiamondMax Plus9 6Y080P0 80Gb 7200rpm Special Edition (OBS! 8Mb cache!) UDMA133 Fluid IDE
[/B]

Har den vätskelager (eller vad det nu heter) så är den ju rejält mycket tystare än sånna med vanliga lager. Som exempelvis WD's diskar (som jag har 3 st av). Min personliga erfarenhet är att jag tycker att WD är bäst. Själv så stör jag mig inte på ljudet av mina diskar, eftersom att mina fläktar överröstar dem ganska så rejält.

Av Big_PHat

Jag och en polare har ju en gammal sak som vi har med på LAN som server (Vi har integrerat en switch i den) som ligger på 233 Mhz och har 96 Mb Minne. Den kunde vi köra en CS-server på samtidigt som vi hade en Q3 server. Fast Q3 gick väl sådär, när det vart lite folk så vart det pingspikar som hetter Åke. Har dock 2 x 4 Gb i den

Av Big_PHat

Du kan säkert kolla om det är totaldött genom att dra ut strömkabeln till den och vänta några sek, sen peta in den igen, svarar den inte så prova nån gång till. Svarar den ändå inte så kan man kanske utgå från att nåt har hänt. Då kan du ju öppna den och kolla om du ser någon komponent som är fysiskt bränd.

Av Big_PHat

Men IceMat går väl inte att borra i ? Det är ju för hårt väl ? Jag skulle tro att det spricer utan vidare. Kanske inte om du har en höghastighets pelarborr med en warpgenerator. Rätta mig om jag har fel.

Av Big_PHat

Fight Fight Fight Fight !!

Av Big_PHat

Jag måste nästan berömma Slo'Bed för allt arbete du lagt ner ! Bra initiativ ! Spec. bra är det för de människor som inte har dessa "kontakter" men ändå vill ha en billig Plexilåda. Detta är äkta Swec. anda !!!11