Inlägg

Inlägg som mr_mikael85 har skrivit i forumet
Av mr_mikael85

köp en NEC brännare istället...

Av mr_mikael85

okej, så vart skulle man kunan hitta desas gratis tillämpninga för HTPC. Skulle vara kul o kika lite vad det finns.

Av mr_mikael85

okej, tänkte att det kanske fanns något färdigt. Som kan styras med fjärrkontroll.

Skulle vara nice ifall man hade nått enkelt operativsystem som gjorde att man bara fick upp menyer. Iof man kan ju köra autostart på utfoskaren eller nått.

Av mr_mikael85

TV-Dator

Tjena tjena,

Någon råkar veta vart man kan få tag på ett datorsystem som kan kopplas direkt till tvn för att kolla på film. Lite trött på att gräva fram massa DVD filmer hela tiden.

Mvh
Mikael

Av mr_mikael85

Har beställt lite waterwetter nu, låter som det är väldigt rekomenderat av folk. Ska byta vatten också. (Annars är det väl ingen ide). O du starflake|nisse, jag har inte ens den minsta ide vad som kan ha orsakat detta, helt sjukt. Blev jävligt förvånd själv.

Av mr_mikael85

Alger i vattnet?

Har ganska nyligen inhandlat vattenkylning, från asetek, och har nu upptäckt att det växer alger (troligen) i systemet. Har inte bytt vatten sen jag köpte det. Vilket är ca 3 - 4 veckor sedan.

Använder batterivatten med det algdödande medel man fick med från Asetek.

Ska man byta vatten ofta eller har jag bara otur? Måste nämligen plocka isär det hela och rensa alger till helgen, jippi...

Av mr_mikael85

Hur jobbigt är det att gå 5 metar för att starta datorn när du ändå ska sätta dig vid den sen?

Av mr_mikael85

Näe, jag tror jag skulle vända på det hela, fast då blir det svårt att nå CD/DVD spelarna då iof... Skit samm bygg som du anser bäst. Skissen ser bra ut iaf.

Skicka gärna upp bilder när du är klar. Och under tidens gång. Vore högst intressant att se.

Kanske får man lite kul ideer själv då.

Av mr_mikael85

kul, alla kuta omkring i hörselskydd dygnet runt

Av mr_mikael85

öööh?

Av mr_mikael85

Coolermaster stacker... bra chassi... lite dyrt kanske

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2...

Av mr_mikael85

stencool...

Av mr_mikael85

Lian-Li håller i regel hög standard. Men om du ska välja så tycker jag bättre om Stackern. Annar så tycker jag du ska slänga ut lite mer pengar o köpa dig ett Lian-Li 2100. Det e bra grejjer det.

Av mr_mikael85

Chassin:
Många inkl. mig saknar speciellt stora / halvstora chassin. Med mycket plats inuti. T.ex plats nedanför moderkortet. Där man kan ha diverse saker som vattenkylning, extra PSU eller varför inte lite utrymme för modding.

Något annat som skulle avra bra är väl om det skulle finnas några chassin som är lite extra breda än de "normala" chassin så att man får plats med de riktigt "tunga grejerna" som stora pumpar till vattenkylning osv.

Modding:
Ljuddämpning är ett klart måste, märker tydligt att det börjar bli en större betydelse för många moddare. Därav så skulle även riktigt tysta fläktar vara ett bra alternativ.

Av mr_mikael85

Jo jag evt men jag tänkte mig inte för. Hade ont i huvvet och var mer eller mindre frustrerad över situationen. När jag nu läser igenom allt så känner jag mig verkligen dum.

*Skrattar åt mig själv*

Av mr_mikael85

Hmm, värsta jag gjort??

Det skulle nog vara den gången jag "slant" riktigt ordentligt med en skruvmejsel och bände bort de små komponenterna som sitter innanför sockeln (478). Det va inte mö o göra med det kortet sen. Plockade det som kudes plocka o sålde det till en som ville ha det. Trots skadan. Kanske kunde han laga inte vet jag.

Av mr_mikael85

jäjäjä...

Av mr_mikael85
Citat:

Ursprungligen inskrivet av videfix
Så nu har jag offrat mej och laddat ner manualen till ditt mb. Om jag förstår den rätt så ska du installera programmet AbitEQ och i det kan du disabla CPU fan beep.

EDIT !!! Fel av mig, det är under µGuru Utility i BIOS. Sektion 3-1 i manualen.

Tack så mycket, dum som jag kan vara ibland så hade jag nog inte listat ut det utan din hjälp. Jag står i evig tacksamhet... Danke

Av mr_mikael85

redan gjort... men tack ändå

Av mr_mikael85

JO har redan grejat det. Men fan skiten slutar ju inte tjuta