Inlägg

Inlägg som xplane_uppsala har skrivit i forumet
Av xplane_uppsala

Ja det enda som återstår är att testa med ett annat moderkort eller en annan grafikkorts plats om ditt moderkort har fler än en vill säga.

Av xplane_uppsala

Tack för ett uttömmande svar Edin, jag håller med dig i allt men tror inte att problemet ligger i för få moderatorer utan problemet där är väl att många moderatorer inte gör någonting alls på forumet, kanske dags att rensa lite grand i leden och ersätta dom med andra som är mer aktiva.

Av xplane_uppsala

Ja du varan är ju duktig på att följa paragraf 1 eller hur? Personangrepp gillar du ju...

Av xplane_uppsala
Citat:

[i]Förresten xplane... om du är så noga med reglerna, hur har du kunnat få 2 anmärkningar och äran att få kallas provmedlem? [/B]

För att jag skrev åt andra att dom skulle söka efter info istället för att posta onödiga trådar, det var inte populärt hos en viss moderator. Just därför tror jag att anarki råder då regeln om att man inte får skapa onödiga trådar och kolla upp först om frågan är ställd tidigare "innan" man skapar en tråd med en specifik fråga.

Av xplane_uppsala
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Edin
Anarki råder inte och reglerna ska följas förstås. Vi har sett dina rapporteringar och även din tråd om annonsering i signaturen som du syftar på. Håller på och undersöker vad som hänt, så håll ut nu.

Men hallå, snart har det gått 4 dygn och ingenting har skett förutom annonsen som är borta?

Kan det möjligen vara så att man gör skillnad på person och att moderatorerna skapar sina egna regler för vad som är tillåtet och inte!?

Av xplane_uppsala

Och om du inte hittar den så finns den ju inte eller hur? Btw det går inte att få nytt liv i en gammal CRT skärm. När fosforn och katoden har gjort sitt så finns det ingen återvändo...

Av xplane_uppsala

Kul att se att så många här har personliga erfarenheter av korten ifråga, för vi vet ju att allt som står skrivet på nätet är dagens och morgondagens sanning

Av xplane_uppsala

Anarki

Sedan ganska länge tillbaka är det helt ok att skita i forumets regler och dom klistrade trådarna. Total anarki råder och ingen med lite stake törs ta tag i problemen. Sweclockers må vara det största forumet men på bekostnad av vad?

Av xplane_uppsala

Två st HD2900XT i SLI det skulle jag vilja se

Av xplane_uppsala

Du har redan svaret på din fråga, det går inte att göra så som du hade tänkt. Köp dig en eller flera hårddiskar för backupen istället.

Av xplane_uppsala
Av xplane_uppsala

Det verkar som om det har undgått flera att det redan finns ett antal spel/program som har stöd för fler kärnor än två redan idag och har gjort det i ett antal månader...;)

Av xplane_uppsala

Annonsering

Är det ok att annonsera i forumet numera? Har sett att trots anmälan om detta så ligger den specifika annonsen kvar.

Av xplane_uppsala
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gr1ng0
du måste ha 2 likadana diskar....

Inte för JBOD...

Av xplane_uppsala

Jag har haft en Reserator av första generationen som kylde min förra burk bestående av en Ahtlon 4000+ och ett ATI X800XT redan där låg jag på gränsen när rumstempen låg på 24 grader och däröver.

200W klarar en Reserator av att kyla men då har man nog räknat på en rumstemp på ca 18 grader så en modern/snabb dator klarar inte en Reserator av att kyla men med flera så... Reseratorn köper man inte för att få maximal kylkapacitet utan tanken är att få datorn tyst eller iallafall tystare.

Av xplane_uppsala

Kolla om ditt moderkort har stöd för RAID och isåfall JBOD om det inte har detta så får du köpa dig ett kontrollerkort/RAID-kort som har det.

Av xplane_uppsala

Men herregud hur svårt är det att spana in Eizos svenska hemsida, där finns priset ni efterfrågar: http://www.eizo.se/eizo/smpage.fwx?smlanguage=SWE&page=189&PR...

13475:- inkl moms

Av xplane_uppsala

Största dilemmat för nyköp är ju moderkortet då det bestämmer vad du kan ha för processor, minnen och grafikkort "SLI/Crossfire". Och därefter är det ju nätagget som är stötestenen men det är ju en annan fråga. Så är det något du skall lägga krutet på när det gäller tankeverksamheten och pengarna i slutändan är det vad för moderkort du vill ha och vilka funktioner som du är ute efter.

Var rädd om dig Aqualize, det är en djungel därute!

Av xplane_uppsala

Är det så smart att skylla din egen klantighet på ASUS, hade du kollat efter före så hade ju inget skett eller hur och med tanke på att ASUS är en av dom största tillverkarna så är det kanske inte så konstigt att dom har många som är missnöjda med deras produkter.

Jag tror att det är fler som är nöjda iallafall annars skulle dom knappast vara i den positionen som dom är i dags läge om deras produkter inte höll måttet.

Vad trött man blir på nötterna till användare som inte har koll på läget...;)

Av xplane_uppsala
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kicken
Vad är det för upplösning native? Har den VGA? Rekomenderar du den POMAH?

Har du ens läst tråden;) ? Varför inte ta och göra det först och ställ frågorna sedan, dock får du svar på dina genom att läsa först.